26 Kasım 2009 Perşembe

Yeni Teknik Heyet

Galatasaray erkek basketbol takımında yaşanan olaylardan sonra Teknik ve idari kadro baştan aşağı yenilendi.

Bayan basketbol şubesini ayağa kaldırdıktan sonra kendisi üzerinden oynanan oyunlara izin vermeyerek istifa eden Cem Akdağ erkek takımın yeni antrenörü oldu.Yardımcılığına Cihansever Yeşildağ getirildi.O da bir dönem Floryada Halil Üner'in yardımcılığını yaptıktan sonra çeşitli 2.lig takımlarında head coachluk yaptı.
İdari tarafta da takım menejerliğine Nur Gencer getirildi.Olaylı bir geçmişi bir kaçta sabıkası var bu süree içinde.Tüm bu ekibin başınada Galatasaraylı abilerden Tuğrul (Demir) Abi geldi.Onunda geçmişi.....En son sahaya inip hakem yumruklamıştı.Davası devam ediyor daha...

Yeni teknik kadrodan alınan bilgilere göre iki adet uzun bir adet oyun kurucu isteniyor..
Cem Akdağ basketbol kültürü üst düzey olan yabancı piyasasını yakından takip eden bir adamdır.Kendine camia,taraftar bütünlüğü olarak destek verilirse yapacağına inancım tam açıkcası.
Oyuncularla ilişkisi üst düzeydedir.Herkese kendini rahatlıkla kabul ettirebilir.Bu zamanda da çok kötü olaylar yaşayan oyuncular üstünde söz geçirebilme olayı biraz sıkıntı yaşatabilir.Ama yabancı oyuncular gerçekten Türk gibi davranıyorlar.Rado olsun Simas olsun Mike olsun takımdaşlık bakımından büyük oyuncular.

Şuanda belkide kimin geldiğini tartışmaktan çok Galatasaraya destek vermeliyiz ve takımı bu zor günlerde ligde nasıl tutabiliriz bunu tartışmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder