12 Kasım 2009 Perşembe

Tekerlekli Sandalyede Yeni Bir Sezon

Son yıllarını Galatasaray'ın hegamanyosu altında geçiren lig yine heycanla başlıyacak.Yine bir çok takım iddaalı başlıyor bu lige.

Kadrosunda Avrupa Şampiyonasında Mvp olan Özgür Gürbulak, Avrupa Şampiyonasında ona yardım eden Ali Asker Turan'ı ve Genç milli takımı dünya şampiyonasında Genç milli takımı sırtlayan Volkan Aydeniz'i bulunduran Saran Anadolu'da hedef Galatasaray'ın elinden yenilmezlik ünvanını almak olacak bu sene.

Beşiktaş ligin eski kurtlarını toplayarak derinden gitmeyi seçti.Açıkcası bu sene ilk 3'ün dışarıda kalacağını düşünsemde o potada olmalarıda beni şaşırtmaz.

Engelli Yıldızlar kadrosuna 3 İranlı oyuncu katıldı.Engin ile yollar ayrıldı.Şuayip devam ediyor.Saran Anadolu yakası ile çok çekişmeli maçlar oynayacaklar eminimki.

Galatasaray yekten yekten gençleşmeye gidiyor.Kanımca gelecek sene bu gençleşmeyi daha fazla uygulayabilir.Selim Demirdağ ile yollar ayrıldı.Sayak ile anlaşıldı.Genç milli takımın 2 oyuncusu Murat ve Ramazan Floryalı oldu..Bunun yanında İsrail milli takımının bir numarası Dotan geldi.Troy normal hayatına geri döndü ve yollar ayrıldı :)


Esasında bir günde ligin altındaki mücadeleyi değerlendirmek gerekecek.ligin üstünde 4 takım yarışırıken alt taraf cadı kazanı olacaktır eminim.Şimdiden ligin tüm takımlarına başarılar diliyorum kazasız belasız bir sezon olur umarım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder