11 Kasım 2009 Çarşamba

Bekliyoruz Hafta Sonunu


Bir Galatasaraylı ile Bir Fenerbahce'nin yaşayabileceği en heycanlı günlerden birini bu sefer Basketbolda yaşıyoruz.Ezeli rakipler Pazar akşamı Abdi İpekçide karşılaşıyorlar.

Bizim için bu ortam sadece sene de bir kez oluşuyor.Bu nedenle beklemekte artık fayda etmiyor.
Kanımca bir derbinin yaşanacağı en güzel ortam bir spor salonudur.Eğer bu spor salonu Abdi İpekçi gibi bir ortamsa o derbi tadından yenmez.
Gece uyurken düşünüyorum 12 bin Galatasaray taraftarı Abdi İpekçiyi sarı kırmızıya boyuyor,Son perioda girerken başlıyoruz Nevizade Gecelerini.
Eğer şu hafta sonunu mutlu mesut ve huzurlu geçirmek isteyen İstanbullu Galatasaray taraftarları varsa mutlaka orda olmalıdır.

Maç konusunda da bir iki kelam edelim.Galatasaray bu sene basketboldan pek umutlu değil.Neden?Fazla bir nedeni yok.Galatasarayı futbol kulübü olarak yöneten zihniyetin basketbola yeniden para vermemeye başlaması,hedeflerin düşmesine yol açtı.Ama bu olaylar bu maçın kaybedilmesine bir neden olarak gösterilemez.12 Bin taraftar önünde sonuç ne olursa olsun biz orda kazanmalıyız kazanmak zorundayız.Bu yokluk içinde Jasaitis gibi bir avrupa yıldızını o gün orda sarı kırmızı gözden izlemek de ayrı bir tad olacaktır.



Seni gördüğüm zaman,Hayat sanki son bulur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder