1 Aralık 2009 Salı

Tekerlekli Sandalyede İlk Derbi


İki takım da bütün yaz en üstte olmak için kadrolarını güçlendirmeye çalıştı.Şampiyonluk bu 2 takım için çok zor olsada 2-4 arası bir yer kapabilmek için çok çalıştılar.

Saran Anadolu ve Beşiktaş2ın karşılaşacağı mücadeleden bahsediyorum.
Bu ekip lige 2'şer galibiyet ile başladı ve 3. maçlarını kaybetmemek için sahada olacaklar.
Saran bu yılın belkide en ses yaratan transferi Ali Asker'i kadrolarına kattılar.Onlar için hedef hem 2-4 arası bir yere girmek hem de Galatasaray'ın yenilmezliğine son vermek.Tüm bunlar nedeniyle Beşiktaş derbisi Saran Anadolu takımı için büyük önem kazanıyor.Avrupa şampiyonasında sayı kralı ve mvp olan Özgür,artı olarak Genç milli takımla dünya şampiyonasında büyük çıkış yakalayan Volkan ile beraber Saran kadrosu biraz ağır basıyor gibi.

Beşiktaş tarafına gelince bu sene transferde ligi tanıyan ve tecrübeli oyunculara yöneldiler.Kadrolarından Umut'u kaybeden Beşiktaş,Can Polatı transfer etti.Bunun yanında milli takımla iyi bir şampiyona geçiren Bülent ve Aytaç bu maç için Beşiktaş'ın diğer silahları olacak.Ayrıca yılların deneyimi Mehmet Akın dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi olmalı.

Son bir hatırlatma sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelen 2 takımın mücadelesinden Beşiktaş 3 sayılık fark ile galip gelmeyi başarmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder