15 Aralık 2009 Salı

Sandalye'de Derbi Haftası Sonuçları

Tekerlekli sandalye basketbol takımımız Pazar günü İzmir Celal Atik Spor Salonunda İzmir Belediye’ye konuk oldu.

Karşılaşmaya Peter Tucek,Ferit Gümüş,İsmail,Ramazan ve Matt Scott ilk 5’i ile başlayan Galatasaray ilk periodu 7, ikinci periodu 20 sayı farkla önde kapadı.İzmir Belediye ekibi dış şut ve fastbreakler ile sayı ararken,Galatasaray Peter ve Ferit ile boyalı alandan sayı bulmaya çalıştı ve başarılı oldu.2.Periodun sonunda oyuna dahil olan Haidari asistleri ile farkın açılmasında katkı verdi.Galatasaray’ın farka gitmesindeki diğer etmenler Ferit,Matt ve Peter’in yüzdeli oyunu oldu.Düşük puanlı oyuncularında genç Ramazan 25 dakika süre alıp iyi işler yaptı ve alkış aldı.

Mücadeleye damgasını vuran bir diğer konuda hakemler oldu.Resmen Galatasaray’ın dayak yemesine göz yuman hakem tiriosu bir ara sabırları zorladı.Kritik Saran maçı arifesine girdiğimiz bu süreçte akıllara soru işareti düşürdüler.

Maça İzmirli ultrAslan grubu çok iyi katkı verdi ve tüm maç boyunca takımı desteklerdiler.Alkışların en büyüğünüde engelsiz aslanlara bu desteği veren taraftar gurubuna yolluyoruz.

Saran Anadolu-Cadbury

Yakacık spor salonunda oynanan mücadele 75-70 Saran üstünlüğü ile sonuçlandı.Cadbury'de Şuayip'in etkili oyunu İranlı oyunculardan destek gelmeyence Asker ve Özgür ile Saran sonuca gitmeyi bildi.

Beşiktaş Karabük mücadeleside beklenmeyen bir çekişmeye sahne oldu son anlara kadar büyük bir heycana sahne olan karşılaşma 83-80 Beşiktaş galibiyeti ile sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder