6 Aralık 2009 Pazar

Basketbol'da Haftanın Sarı Kırmızı Görünümü

Bir hafta sonu daha geride bıraktık.Erkek,bayan ve tekerlekli sandalye basketbol takımlarımız bir haftayı daha geride bıraktılar.

Erkek takım Ahmet Cömert'te Bursa temsilcisi Tofaş'ı ağırladı.Önceki haftalarda takımı sırtlayan Radoslav ve Simas'tan katkı alamayan takımda bu sefer Mike ve D-WASH sahneye çıktı totalde 46 sayıya imza attı bu iki oyuncu.Ama yerli oyunculardan verim alamadık.
Tofaş'ta Mehmet Yağmur skora iyi katkı yaptı.Bunun yanında yabancılardan verim alan Tofaş İstanbul'dan galibiyet ile ayrıldı.

Maçın tamamını izliyemediğim için teknik konularda değerlendirme yapamıyorum ama görünüen olaylar böyle..

Bayan takım Başkent'te Arı kolejine konuk oldu.Yabancı oyuncuların yarattığı fark ile kazanmıyı bildik.Katie 25 attı.Yelena ribaundlarda iyi katkı verdi.Ribaund ortalamarı çok iyi gidiyor.
Sopiha'nın yanlış yerde kullanıldığına dair eleştiriler var ki buna bende katılıyorum.Şuan da ürettiği herşeyi kendi savaşıyla veriyor.Takım arkadaşlarından hiç bir katkı alamıyor.Artık hocanında bu yanlış ısrardan vazgeçerek onu önceki yıllarda verim aldığı yerde kullanması gerekiyor.

Son olarak tekerlekli sandalye takımımız Adana engellileri 62 sayı ile geçti.Nağmalup giden 3 takımdan biriyiz.Hoş gerçi sene sonunda da nağmalup kalan tek takım olacağız ondan fazla değinmiyorum.Haftaya İzmire yanıma geliyorlar.Görmemiştim bayada iyi oldu bu deplasman :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder