2 Ağustos 2010 Pazartesi

Milli Takımlar

Tekerlekli sandalye basketbolunda şampiyona dönemi sona erdi.Kısa hazırlık devresinden sonra genç milli takım İtalya'da avrupa şampiyonası oynadı.Abilerde ingiltere'de dünya şampiyonasına katıldı.

Ankara'da problemli bir kamp dönemi geçirdi A milli takım.Fedarasyon geçen senenin ardından hak ettiği ilgiyi takıma gösteremedi.Oyuncu ve teknik heyet ise turnuvaya motive olmaktan çok bu sorunlar ile uğraştı.Önceki sene Adana'da yapılan kamp dönemini hatırlıyorum da...

İngiltere de gülen takım Avustralya oldu süprizide 2. olan Fransa patlattı.Grupta bizi yendikleri maç onların kaderini tamamen değiştirmişti zaten.

Genç milli takımda İtalya'da gruplardan galibiyet almayı başaramasa da çapraz da oynadıkları İtalya'yı yenerek son 4 takım arasına adlarını yazdırdılar.Turnuvayı bir galibiyet ile tamamlayan takım 4. sırada kaldı.
Genç millilerde ise kürsünün en üstüne İsveç çıktı.Son 3-4 turnuvayı fire vermeden aynı kadro ile oynamanın ödülünü İtalya'da aldılar.Lindblom yaptığı istatistikler ile ben geliyorum dedi.2. sırayı ingiltere alırken Böhme li Almanya bizi yenerek bronz madalyaya ulaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder