20 Ağustos 2010 Cuma

Bogdan Sorunlar

Barış Ermiş'in milli takıma çağırılması bazı sorunları beraberinde getirdi.Bu sorunların bugüne kadar meydana gelmemesi asıl olan sorun benim için.

Oynayacağımız şampiyona için en güvendiğimiz adamlardan biriydi Engin Atsür.İstanbul turnuvasında Allah hiç bir sporcuya vermesin diyeceğimiz bir sakatlık yaşadı ve milli takımın dünya şampiyonası kadrosunda çıkartıldı.

Engin'in sakatlık yaşamasından 1 hafta sonra Banvit'ten Barış Ermiş çağrıldı aday kadroya.Tam 1 hafta.Bu 1 haftayı Barış takımdan ayrı geçirdi.Ayrıca takıma Dünya Şampiyonsına hazırlık adında birde turnuva oynatıldı Almanya'da.Barış bu turnuvada oynamaya başlasa maç eksiğini kapatsa,takıma uyumunu tamamlasa diye bir çok soru geliyor aklıma.Malesef sadece benim aklıma gelmiyor bu herkes bu soruları soruyor Bogdan Tanjevice.Ama kimseyi tatmin edecek cevap gelmiyor deneyimli çalıştırıcıdan.

Barış sorunundan daha önemli bir sorun var.Tüm seneyi üst düzey performans göstererek geçiren Evren sürekli kenarda oturuyor.Ya en azından bir period deneyim demiyorlar.

Çok zoruma gidiyor arkadaş.Yüz yılda bir elimize bir şans geldi.Dünya şampiyonasını 10 bin taraftarımızın önünde oynama fırsatı var elimizde ancak milli takım katlediliyor.Göz yumanlara selam olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder