30 Ağustos 2010 Pazartesi

Dünya Şampiyonasından Biraz Biraz



3.gün bitmek üzere ülkemizde yapılan şampiyonada.Türk takımı ve organizasyon ekibi için fena gitmiyor diyebiliriz.

Türkiye Fildişi maçı ile başladı farklı geçti.Tabi o maç bizim için ölçü olmadığından sadece 1 galibiyet olarak bakabiliriz duruma.Esas olan 2. gün oynan Rusya maçıydı.

Klasikleşen 5 ile başladık.Tunçeri,Ömer,Hido,Ersan ve Aşık çıktı sahaya.Başlarda hucumda baya aktif başladık.Semih-Aşkı değişikliğide takıma pozitif etki yaptı.Takım bir anda 12-13 sayı önlere fırladı.Semihin savunmadaki extralarıda baya olumluydu.Bir süre sonra Kerem Gönlümün içinde bulunduğu 3 uzunlu takıma döndü Coach.Savunmada olağan üstü iyi işler yaptı takım ama aynı anda hucumda da aksadık.O sırada Ender'in çok uzaklardan attığı bir şut ve Sinanın dip çizgiden attığı şut periodu karlı kapatmamızı sağladı.2. yarıda genel olarak bu 5 ile oynadık.
Son period Hidayet'te turnuvaya girmeyi başardı.Süper bir gayret gösterdi attığı sayılarda ben yavaştan geliyorum mesajını verdi.

Diğer takımları pek izleme şansı bulamadum açıkcası.

Bugün Slovenya Hırvatlara karşı iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmayı bildi.Turnuva öncesi hazır değil denilen Lakovic bugün çok iyi bir performans sergiledi.Dün Birleşik devletlere karşı kaybettikleri maçta Fenerbahceli Vidmar çok extra işler yapmıştı bugün onu pek göremedim.

Hırvatistan maçın sonunda son bir hamle yapamadı.4 Kısalı bir takıma döndü Coach ancak takımda ki tek uzununda 4 faullu olması ayrıca Popovicin savunmada yürümesi Hırvatların savunmasını epey bir düşürdü.Tomas'ta iyi gibi görünse de son bölümlerde kaçırdığı faul atışlarını değerlendiremedi ve farkın açılmasına neden oldu.

Almanya dün Sırpları uzatmada geçip almış maçı ancak şuanda Avustralya karşısında yerlerdeler.Savunmada kırmızı halılar serilmiş.Avustralya her topu içeride bitiriyor.Bu maçı kaybetmeleri onlar için bence turnuvanın sonu oldu.Grupta ilk iki çok zor.Şuan Avustralya maçının 38. dakikası oynanıyor ve almanlar sadece 40 sayı bulabildiler.Bu süre içinde de 74 sayı yediler.Artık siz tartın durumu.Baurmann'in takımının bu kadar kolay düşmesi çok şaşırttı beni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder