6 Şubat 2011 Pazar

İlk Yarının Ardından


Kabus gibi bir ilk yarıyı oynadığımız 9 maç sonunda bitirdik.Bu süreç içinde oynadığımız 9 maçın sadece 2 tanesinden galip ayrıldık.
Daha da kötüsü bu kaybettiğimiz 7 maçın hiç birisini hak etmedik.İşler iyice zorlaştı bizim için.Çünkü mücadele etmek maç kazanmaktan çok ama çok daha önemli.Kazandığımız 2 maç için bile kendi oyun karakterimizi sahaya yansıttığımızı söyliyemeyiz.

İlk 6 haftanın kendimce değerlendirmesini daha önceden yazmıştım buraya.
O yazıdan sonra kendi sahamızda Kırklareli ve Ordu deplasmanda ise Adana ile karşılaştık.

Sırasıyla gitmek gerekirse Kırklareli maçına yediğimiz 84 sayı damgasını vurdu.Attığımız sayı 69 olmasına rağmen kendi sahamızda maç kazanamıyorsak savunmamızı irdelememiz gerekiyordu açıkcası.Bu takım geçen sene oynadığı maçlarda(Play-off dahil) yediği sayı ortalaması 54 idi.İçinde bulunduğumuz durumu hiç birşey bu kadar iyi anlatamaz sanırım.

Devamında Ordu'yu konuk ettik.İlk period 8-0 seri ile başlamamız biraz direnç getirdi takıma.Yine de basketbol adına birşey ortaya koyduk diyemiyoruz.Rakip uzunların girdiği faul problemleri ve bizim iyi hucum ribaundu almamız sonuca götürdü bizi.

Son hafta memleketim Adana'ya Ordu maçının morali ve umut ışığı ile gittik.Ama bu seferde hucumda ki organizasyon sıkıntısı ve ve rakibin ekstarıları nedeniyle boyun eğdik.Masa hakemlerine ayrı bir parantez açmak mutlaka gerekiyor ancak açmıyorum.Çünkü önce kendi takımım ve yaptığımız hataları incelemek gerekiyor.

Lig devre arasına girdi.13 Mart'a kadar birşeyleri değiştirmemiz şart.Bu gidişle daha fazla bu yolda yürüyebileceğimizi sanmıyorum.Umarım gereken durum değerlendirmesini yapıp toparlanırız ve takımı ligde tutabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder