4 Kasım 2010 Perşembe

Sıkıntı Var


1.Ligde başlıyacağımız yeni sezon öncesi bomba gibi geliyoruz demek isterdim.Ama yaşanan sorunlardan ötürü resmen yerimizde saymaya devam ediyoruz.Sezonu diğer takımlardan 1 ay erken açmamızın tüm avantajlarını şu dönemde tek tek kaybetmekteyiz.

İdmanlarımızı yapıp maçlarımızı oynadığımız Evka-4 spor kompleksinde yapılan zemin değiştirme işlemleri,Belediyenin takım servisini elimizden alması herşeyi kaldırıp çöpe attı.

Biz ise bu dönemde yaptığımız teorik eğitimler ve ağırlık idmanları ile hayata tutunmaya çalışıyoruz.Geçen sene ligde bulunduğumuz konum ve güce yönelik bir basketbol oynamadığımız için yapmadığımız ağırlık idmanlarında da biraz zorluk çekiyoruz.Lige 1 ay kaldığını düşünürsek bu zorlukların karşılığını lig başında olumlu bir şekilde almamız zor da olmayacak.En azından kuvvet,devamlılık altyapısını şimdiden verip teknik taktik olayları sonra halledebiliriz.

Bu bocalama dönemeinde ağırlık idmanları dışında bir artımız daha oldu.Yukarıda gördüğünüz Urfa foroğrafındaki sinerji,arkadaşlık ve birlikteliği yakalamaya tekrardan başladık gibi.Ligin başında sağlam ve karakterli durup iyi giriş yapmak önemli olacaktır bizim için.

Şimdilik ufak bir bilgilendirme olsun dedim.Kafamı kaşımaya vakit bulduğumda devam ederiz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder